Jo, det har faktiskt hänt, jag har nästan morgonjoggat. Det blev i och för sig fram på förmiddagen, men ändå. Jag ville äta något innan jag stack ut och fastnade i nattens mailskörd från restan av världen. Så, nej, tyvärr, jag har inte semester!

Eftersom det blev förmiddag så hade både jag och kroppen vaknat när jag stack ut. Solen skiner såklart och det var lite varmare än vad jag trodde. I alla fall rann svetten på ganska bra när jag kom hem. Det gick inte jättefort men samtidigt har jag svårt att springa tillräckligt sakta när jag springer själv, så det var nog ganska bra fart för att att vara morgon/förmiddagsjogg.

Tyvärr blev det ingen bild idag heller. Jag är bra på att glömma kameran och egentligen är det skönt att slippa ha den med också. Fotografen Sara som brukar ha kamera med sig har åkt på semester utan mig. Hoppas vi kan åka på semester tillsammans när jag får semester, då kan det blir träningsbilder, om vi tränar på semestern förstås.

Share Button