Idag var det dags att springa en bit av Bohusleden med lite andra bloggare från trakten. Jag hade egentligen ingen koll på detta utan hängde som vanligt med på ett utav Saras äventyr, även om detta inte var Saras idé från början.

Tyvärr visade det sig att Bohusleden inte är gjord för löpning för löpare. En stor del av sträckan bestod av smala stigar i skogen som var fyllda med trärötter, sten och små kärr. Inte min favorit alltså och det var nog ingen av oss 7-8 stycken som var speciellt nöjda med detta. Vi var ju löpare som hade tänkt springa, vi är ju inga inte orienterare.

Och ungefär sista halvan så kom också mitt alltför ofta förekommande magbesvär tillbaka. Jag hade ganska så ont till och från och det var inte lätt att springa alls. Men vi tog oss cirka 2,5 mil i alla fall och det var rätt så skönt att få åka hem via ett besök på McD. Vi skulle besökt MAX i Göteborg istället och hade stan bara varit lite bilvänligare att köra i så hade det blivit så.

För mer info om strapatsen och bilder, kika in på Saras blogg.

Share Button