Idag var jag tvungen att göra något mer än bara sticka ut och springa en liten sväng. Jag tycker att jag löste det ganska bra.

Klockan hann bli 21 innan jag kom ut och jag stack upp till gamla kära slingan på Galgberget. Bestämde mig för att köra lite fartlek där jag skulle gå efter klockan. Det blev 2 serier av 1 + 1,5 + 2 + 1,5 + 1 minut med 1 minuts vila mellan varje. Visst är det eller kan i alla fall vara lite långt med 2 minutersintervaller, men jag tyckte nog att jag klarade det bra idag. Jag höll bra fart tror jag, även om det kanske är lite lättare att hålla bra fart och ha koll på den om man springer på bana. Det får bli en annan gång, snart. Nu när jag kommit in i det här med intervaller lite får jag ju inte tappa det.

Det blev alltså 10 intervaller och totalt ca 8 km och det får jag vara nöjd med idag.

Share Button