Dagens träningspass var ingen runda utan gick, eller sprangs, ut till Tylösand. Picknick i sanddynorna till Orup och Lena PH på Solgården var inbokat och Sara hade åkt dit tidigare för att duka upp. Perfekt alltså!

Det är egentligen en väldigt bra väg att springa på och jag brukar gilla det, cykelväg med bra asfalt. Idga gick det inte som en dans på rosor utan det kändes faktiskt ganska segt i låren. Det kan det ju göra ibland, men då kan man ofta härleda det till något tidigare träningspass, men jag kommer inte på något sådant. Ja, ja, det var väl en tillfällighet. Jag hade mina Asics 3000 och kunde alltså inte förvänta mig att dojjorna skulle bidra till lätt och snabb löpning, men det är fortfarande så att jag tycker att jag springer på ganska bra, när jag väl springer. Passet idag blev väl snarare av modellen fartlek än ett distanspass med jämn och lagom fart. Jag tror i och för sig inte att bra fart i träningspassen skadar, kolla bara på de gamla rävarna som ofta körde mycket hårdare på träning än vad vi gör idag. Så jag kanske till och med blir bättre! :-)

Dagens mål, Solgården och sanddynorna i Tylösand

Share Button