Går det att kombinera träning och after beach på en lördag i juli? Ja, det borde inte vara några problem, i alla fall inte om man går upp i tid, men har man kojat vid 3 tar man gärna lite sovmorgon, i alla fall jag.

Det var inte strandväder, men ändå ganska bra väder med lite sol och värme. Vi tog oss ut till Tylösand och efter att vi kollat lite på fitnessfolk i nån tävling gick vi till Punsch för sen lunch. Det blev en riktigt varm och skön lunch i solen.

Biff med beasås
och friterad nypotatis

Lagom efter lunchen skulle dagens band börja lira på after beach och även om vi inte varit på beachen gick vi dit. Mycket folk som vanligt och helt okej band. Men sen till den stora frågan, skulle jag komma ut på träning efter detta, jag som till och med slumrade i bilen på vägen hem. Och vi planerade ju att gå ut lite på stan ikväll också, så det var ingen tid för power nap. Alltså, bara att byta om med en gång och ge sig ut, och det gjorde jag också. Det blev en något längre runda än igår och löpträning 2 dagar på rad måste ju innebära kontinuitet i träningen.

Share Button