Nu går viloperioden efter maran mot sitt slut. Vi är på väg hem och på måndag är allt som vanligt igen med jobb och alldeles för många timmar hemifrån.

Men det är också sommar, om nu vädret tillåter det, och det borde alltså vara perfekt att träna utomhus i alla möjliga miljöer. Har man dessutom semester så finns det ju alla möjligheter till mycket träning. Men trots att det är sommar och jag kanske har semester nån vecka så brukar jag vara skitdålig på att träna under sommaren. Varför då kan man undra. Ja, det finns ju så mycket annat kul man ska göra och hinna med på sommaren när man är ledig, så det blir bara inte av. Jag vet att detta är dåliga ursäkter men ändå så har det varit likadant i många år. I år, igen, ska jag försöka träna lite bättre trots att det är sommar, fest och kanske till och med semester. Sara tjatar jätteduktigt på mig att vi ska träna tillsammans i sommar, löparpolarn har tyckt i många år att jag ska träna på i ett år och se vad som händer och nu när jag till och med har en träningsblogg så kanske alla pusselbitar tillsammans kan göra att jag tränar under sommaren.

Häng med och motivera mig för jag behöver all hjälp jag kan få!

Jag gillar sommaren men tränar för dåligt!
Share Button