Vi är fortfarande på resa och veckan i Kanada är över. Nu väntar några dagars semester i Miami innan vi åker hem. I veckan efter maran har träningen lyst med sin frånvaro och som andra bloggförfattare också frågar sig, vad skriver man på en träningsblogg när man inte tränar? Nja, inte mycket och därför blir det inte så mycket blogginlägg. Men i Miami vill Sara börja powerwalka (vilket jag gör varje morgon till tåget när jag jobbar) och kanske kan det också bli lite jogg om omständigheterna medger till det. Ett par lätta Asics och lite träningskläder är nerpackade så jag är egentligen redo. Och jag tycker nog jag har återhämtat mig okej efter maran för att börja jogga igen.

Vill ni få reserapporter från resan så kika in på Saras blogg. Där finns reseberättelser och bilder från all möjlig shopping, vår onsdag i Toronto och Saras jobbvecka med bröllopet i lördags. Nu kan semestern som tur är börja på riktigt, det har i alla fall jag väntat länge på.

Klassiskt hopp på vår onsdag i Toronto
Share Button