Det känns som jag börjar återhämta mig lite från maran i Stockholm, förutom de nyopererade tårna då. Antingen är det faktiskt så, eller så är det Sara som får mig till det, jag vet inte vilket.

Anledningen till detta är att jag redan börjar fundera lite på andra maraidéer. Att springa runt och fåna sig på gatorna i Stockholm har jag gjort så många gånger nu, 2 varv varje år dessutom och hur kul är det egentligen? Har man dessutom bott i Stockholm och sprungit lite på dessa gator resten av året också, ja då blir det inte så spännande när Stockholm marathon närmar sig. Det händer en gång om året, men det gör en massa andra saker också utan att man ser fram emot dem hur mycket som helst.

Nej, jag kanske måste ha någon annan maraidé för att kunna motivera mig själv till att träna och bli bättre. När idéerna har snurrar färdigt i huvudet så kan ni läsa om dem hår på bloggen. Har ni egna maraidéer eller idéer som kanske skulle passa mig får ni gärna berätta!

Tönt, tuffing eller marathonlöpare?
Share Button