Igår var en vanlig jobbdag och sen tågåkande upp till Stockholm. Alltså ingen träning, men med mig på resan fanns extra mat och sportdryck ständigt vid min sida. Sara hade tänkt på min laddning och tagit med extra mackor och bananer. Väl framme var det enda som påminde om maran de vimplar som hänger utmed vägarna i stan, men det är också ett klassiskt och välkänt tecken på att maran är på gång.

Idag har jag inte gjort så mycket, samtidigt som jag hunnit träffa kompisar i Stockholm, både planerade och spontana. (Tänk att man kan springa på kompisar oplanerat i den här stora stan bland så mycket folk). Jag har också hämtat ut nummerlappen och pratat med en fyrverkerikollega som också ska springa.

Och så har jag ätit, ätit och ätit. Druckit en del också, men inget alkoholhaltigt, inte idag, jag lovar. Till skillnad från Sara som laddar upp inför maran med vin. Kanske, kanske kan jag få lite vin eller en drink imorgon kväll utan att somna med glaset i handen, vi får se.

En drink imorgon efter maran hade varit kanon!
Share Button