Så var då näst sista löppasset innan maran avklarat. Det blir inte så många pass efter varvet, dessa två sista veckorna innan maran. Det beror väl både på den lilla hesheten och hostan jag hade vid varvet, men också på mina inte helt friska vader.

Hur som helst så tycker jag nog kvällens pass gick bra. Det blev 8 km i ungefär tänkt marafart. So far so good, jag ska bara hålla det 5 gånger så länge… hur det nu ska gå till. Men vaderna klarade sig, även om de kändes lite besvärade efter dagens pinande massage.

På väg till näst sista träningen innan maran

Imorgon planerar jag köra sista löppasset innan maran, för på torsdag kväll sitter vi på tåget norrut. Jag tror att morgondagns pass kommer att bli liknande det idag. Skönt att försöka hitta flytet utan att pusta ihjäl sig och bra att testa lite vilka dojjor jag ska ha på lördag.

Share Button