Då var äntligen sista längre passet innan maran avklarat. Att kalla det långpass skulle vara att ta i för mycket, men det tycker jag egentligen inte gör något när det bara är en vecka kvar. Men det kunde ju känts bättre. Vissa pass känns som det hade varit bättre för både knoppen och kroppen att inte genomföra och idag var en sådan dag. Det kändes motigt från början trots att det inte ens gick fort, det var ju ändå ett längre pass som inte behövde gå så fort.

Exempel på trött Grabb

Men det var detta passet denna dagen och nu får jag lappa ihop benen med vila. Detta motiga pass gör egentligen inte att jag känner något annorlunda inför lördagens mara. Jag ska springa ett par pass till i veckan, kanske i tänkt marafart och som sagt, försöka vila en del också. Jag hoppas ändå att de sista passen innan lördag går något bättre så att jag har positiva tankar med mig in i loppet.

Share Button