Jag är ingen body builder. Punkt slut! Men lite muskler på överkroppen skadar kanske inte en löpare heller, i alla fall inte när beachsäsongen är på gång. Så idag när jag fortfarande återhämtar mig lite efter Göteborgsvarvet och Sara skulle iväg till gymmet blev jag nästan tvingad att följa med. Så nu är jag rätt trött i armarna och händerna ligger nästan utsmetade över tangentbordet.

Men jag var faktiskt duktig. Det blev lite bröst, triceps, biceps och axlar. Det är väl det som ska gälla på beachen, eller? SATS i Halmstad är inte det lyxigaste gymmet man har sett, men det funkar. Man går dit och gör vad man ska och trött lufsar man hem igen. Vi får se när det blir nästa gång, för ett par veckor framöver är det lite mer fokus på benen.

En annan träning som snart gör sig som bäst är löpning på stranden. Löpning på stranden passar en livsnjutare som mig. Det och after beachen på Tylösand, det är sommar det!

Sommarlöpning på stranden

After beach i Tylösand
Share Button