Löpevent under 2016

Löpevent under 2016

Löparåret 2016 innehåller några event och resor som jag är involverad i som du ser nedan. Planerar du själv ett löpevent där du är intresserad av att ha med mig på något sätt så hör av dig till mig på snabbafotter@gmail.com eller 0706 – 117 117.

 

Löpevent jag är löpledare och löpcoach i under 2016:

Springtime Travel i Portugal, 20 februari-5 mars & 13-19 mars

Löplyx i Falkenberg, 12-13 mars (men jag är mindre involverad än tidigare år)

Running Week i Bad Gastein, 11-18 juni och 20-27 augusti med Alpresor

The Runners Convention i Göteborg, 1 oktober

 

Ett löpevent kan vara allt från ett mindre event på några timmar under en dag till längre löparläger utomlands. Gemensamt för alla är att inspiration och motivation till alla löpare, oavsett hur länge man sprungit eller hur snabbt man springer eller hur långt man springer. Många som deltar på ett eller annat löpevent säger just detta efteråt, att det är något man kan leva på ett tag. För många av oss springer ju mycket själva och då kan det vara kul att ibland få ägna sig lite extra åt löpningen och dela det med andra likasinnade som ibland blir vänner för en lång tid framöver. Så ta chansen att inspireras av löpcoacher och deltagare under 2016, du kommer troligtvis inte att ångra dig.

halmstad strand vinter snabbafotter löpevent

Glädje, motivation och inspiration tycker jag ska stå högt upp på listan över vad man får med sig hem efter ett löpevent! Det brukar i alla fall stämma väl in på mig och jag vill oftast iväg igen!

Share Button