Är det viktigt hur man bor på semestern? Skiljer sig kraven/önskemålen på boendet om man är iväg på en träningsresa? Jag tror vi har väldigt många olika krav och önskemål som vi vill få uppfyllda, beroende på vad vi tycker och uppskattar och vad det är för typ av resa. Jag tänkte berätta lite om hur jag uppfattat det på Playitas.

På Playitas finns 3 olika typer av boende:

Playitas Aparthotel är lägenheter med välutrustat kök. Det ligger i ett område på anläggningen där det finns aktiviteter för barn som t ex olika små pooler och vattenrutschbana. Det ligger också nära stranden och hjärtat av träningsanläggningen vilket gör att detta passar bra för barnfamiljer. Lägenheterna har balkong eller terrass. Det finns restaurang där för de som har bokat det också. Jag skulle uppskatta att det tar ca 3 minuter att gå till mitten av träningsanläggningen där Sports Booking ligger.

Playitas Hotel är som det låter ett hotellalternativ där det råder ett större lugn för de tränande. Direkt i anslutning till hotellet ligger också restaurangen där man äter de måltider som man ingår i det paket man bokat. Alla hotellrum har balkong. Även här finns en pool med lugnare poolområde och det tar också runt 3 minuter att gå till hjärtat av Playitas, Sports Booking.

Playitas Villas är rymliga enplansvillor som är ganska påkostade i utrymme. I villorna finns två dubbelrum med två tillhörande badrum, ett vardagsrum i anslutning till köket och ytterligare ett badrum. Även tvättmöjligheter finns. Och sist till det som kanske lockar mest, en ganska stor terrass med privat pool på 15-20 kvadratmeter. Villorna ligger något längre bort och jag kollade idag, det tar 5-7 minuter att gå till Sports Booking och 7-10 minuter att gå till restaurangen som är densamma som för hotellets gäster.

Vi åker med Annika och Johan som varit här två gånger tidigare och då bott i hotelldelen. Nu ville de gärna testa att bo i villa med egen pool så för oss var det bara att haka på när det skulle bokas och nu när vi är här är vi helt klart nöjda med deras val. Även om jag inte är i poolen speciellt ofta så gillar jag att kunna vara ute och det känns helt klart bra med en stor utomhusyta.

Skärmavbild 2013-09-06 kl. 17.58.57

Längst ner i bilden ligger området med lägenheter. Precis ovanför ligger centrala delen av Playitas och

ovanför det ligger hotelldelen. Villorna ligger till vänster i bilden, på andra sidan en liten golfbana.

Share Button