Jag heter Kenth Svensson och jag bloggar här på Snabba Fötter. Jag bloggar om träning och då främst löpning, men det händer att det slinker in lite annat träningsrelaterat också. Jag bloggar framförallt om min egen träning, mina mål och mina resultat och hoppas att det kan sprida lite motivation och inspiration till löpare och andra som läser bloggen.

Jag har lång erfarenhet av löpning och har genomfört mer än 35 marathon och 50 halvmarathon. Numera springer jag gärna i olika grupper i Stockholm, men också en hel del själv. Jag är från Halmstad så jag är även där så ofta jag har möjlighet, oftast under vår och sommar. Jag är utbildad löparcoach via Urban Tribes / Running Sweden och jobbar numera som löpcoach för företag, grupper och privatpersoner. Jag är också med och utbildar nya löpcoacher hos Urban Tribes. Här kan läsa mer om mig som löpcoach.

Jag tycker om att resa och har de senaste åren hittat den perfekta kombinationen, dvs att resa iväg och springa ett lopp på semestern. Detta har hittills inneburit 5 Boston Marathon, 2 New York City Marathon, 3 Berlin Marathon, 1 Chicago Marathon, 1 Amsterdam Marathon, 1 Curacao Marathon och 1 Frankfurt Marathon och då har jag bara räknat upp maratondistansen utlands. Under 2016 börjar jag med läger i Portugal, Paris halvmara, Two Oceans Marathon i Sydafrika och Boston Marathon innan det blir gamla vanliga Göteborgsvarvet och Stockholm Marathon.

Sätt rimliga mål och tänk positivt

Här har ni mig, löpcoachen från Halmstad som håller till i Stockholm men även en del i Halmstad!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *