Löpcoaching till privatpersoner

Här ser du de tjänster som jag erbjuder i Stockholm, Göteborg eller Halmstad, både tjänster live och online. Alla priser är inklusive moms.

För bokning eller mer information, hör av er till oss på snabbafotter@gmail.com eller 0706 117 117.

Önskar du något annat upplägg så hör av dig så hoppas jag att jag kan hjälpa dig.

Löpcoaching till privatpersoner

Tjänst Personligt träningsupplägg, 5 km till 42 km
Pris 1000 kr/mån för de första 3 månaderna, därefter 800 kr/mån
Beskrivning Vi börjar med ett kostnadsfritt samtal, live eller per telefon, där vi bekantar oss med varandra och pratar om bakgrund, förutsättningar, mål, osv. Om vi bestämmer oss för att jobba tillsammans så skickar vi förslag på personligt anpassat träningsupplägg varannan vecka. Klienten rapporterar hur träningspassen går på jogg.se (gratis) och vi har en generell uppföljning per telefon en gång i månaden. Klienten får naturligtvis också höra av sig via telefon, sms och mail under tidens gång.
Tjänst Löpteknik live, 1 pass á 90 min
Pris 1500 kr
Beskrivning Vi ses live på en plats vi kommer överens om. Vi filmar ditt löpsteg och därefter går vi övergripande igenom vad du bör tänka på och förbättra i ditt löpsteg.
Tjänst Löpteknik live, 3 pass á 60 min
Pris 2700 kr
Beskrivning Vi ses live på en plats vi kommer överens om. Vi filmar ditt löpsteg och därefter går vi i detalj igenom vad du bör tänka på för att förbättra ditt löpsteg. Du kommer få göra en mängd olika övningar för att förstå och hitta ett effektivt och skonsamt rörelsemönster. Eftersom vi har 3*60 min så har du möjlighet att träna hemma mellan gångerna vi ses och på så sätt få feedback på din utveckling.
Tjänst Löpteknik online, 1 månad
Pris 500 kr
Beskrivning Du filmar ditt löpsteg framifrån, bakifrån och från sidan och på ett sätt så att hela kroppen är med i filmerna. Dessa filmer mailar du in och därefter får du inom 3 dagar respons på ditt löpsteg och förslag på hur du ska tänka och göra för förändringar för ett effektivare och skonsammare löpsteg. Därefter kan du träna på detta och när du vill maila in nya filmer. Under en månad från första mailet kan du utnyttja denna prisvärda tjänst för att förbättra din löpning. Det kan kännas konstigt att kunna hjälpa löpare via video men det har visat sig gått väldigt bra. Vid behov mailas även filmer med instruktioner till dig.
Tjänst Personlig träning, löpning, 3 tillfällen á 60 minuter
Pris 2700 kr
Beskrivning Vi ses live vid 3 tillfällen och utifrån din bakgrund, dina förutsättningar och dina mål genomför vi träningspass för att du lättare ska nå dina mål. Träningspassen kan t ex innehålla distanslöpning, intervaller, backträning, löpteknik, löpskolning och löpstyrka.
Tjänst Personlig träning, löpning, 5 tillfällen á 60 minuter
Pris 3900 kr
Beskrivning Vi ses live vid 5 tillfällen och utifrån din bakgrund, dina förutsättningar och dina mål genomför vi träningspass för att du lättare ska nå dina mål. Träningspassen kan t ex innehålla distanslöpning, intervaller, backträning, löpteknik, löpskolning och löpstyrka.
Tjänst Personlig träning, löpning, 10 tillfällen á 60 minuter
Pris 6900 kr
Beskrivning Vi ses live vid 10 tillfällen och utifrån din bakgrund, dina förutsättningar och dina mål genomför vi träningspass för att du lättare ska nå dina mål. Träningspassen kan t ex innehålla distanslöpning, intervaller, backträning, löpteknik, löpskolning och löpstyrka.
Share Button