Jag heter Kenth Svensson och jobbar som löpcoach. Jag anlitas till löparläger i Sverige och utomlands, till företagslöpningar, till gruppträningar men också till privatlektioner som personlig tränare inom löpning och då inom både löpteknik och träningsupplägg online (vi behöver alltså inte ses fysiskt). Förutom uppdrag i egen regi jag jobbar för UrbanTribes/RunningSweden, Alpresor och Springtime. Jag jobbar också som lärare/instruktör på UrbanTribes när nya löpcoacher utbildas.

Jag hjälper till med löpteknik och träningsupplägg för att du/ni ska bli snabbare löpare, men också med motivation och inspiration. Jag är mestadels placerad i Stockholmsområdet men är också ganska ofta på västkusten (Göteborg och Halmstad som bas). Om man inte vill eller har möjlighet att ses live, är jag också van vid att hjälpa till som personlig löpcoach online och då framförallt med det viktiga träningsupplägget och då har vi också kontakt via telefon och mail.

Att bli en bättre löpare är det många som vill bli. En del vill fokusera på löptekniken och en del vill fokusera på ett individuellt anpassat träningsupplägg. Inget behöver vara bättre än det andra, det beror oftast på utgångsläget och vilka mål man vill nå. Därför börjar jag ofta med att prata igenom bakgrund och målsättningar med mina klienter och detta gör att vi lättare och snabbare hittar rätt sätt att arbeta för bästa möjliga resultat.

Jag kan erbjuda följande, till både en eller flera privatpersoner och till företag:

  • Ett eller flera löpteknikpass där vi träffas fysiskt
  • Hjälp med löptekniken via videor, ja, det funkar faktiskt bra!
  • Hjälp med träningupplägg
  • Föreläsningar
  • En kombination av ovanstående

Behöver du hjälp med att utvecklas i din löpning och nå dina mål? Maila mig på snabbafotter(at)gmail.com eller ring mig på 0706 – 117 117 så tar vi det vidare därifrån.

IMG_4322

Löpare, löpcoach och livsnjutare!

Share Button

4 Comments

Mari · 2014/02/26 at 11:44

Om jag själv skulle vilja utbilda mig till Löpcoach, har du några bra tips på riktigt bra utbildningar då?

Snabba Fötter · 2014/02/26 at 19:17

Mari: För mig är det ganska enkelt. Jag tänker såhär. Vem eller vilka borde vara bäst på att utbilda andra inom löpning och löpcoaching? Jo, de som har lång erfarenhet av löpning och coaching. Och då tänker jag att de som undervisar ska ha löpning som sin huvudgren. Jag har lite svårt att tro att någon är bäst på “allt” och kan coacha och utbilda inom både löpning, cykling, längdskidåkning, innebandy, badminton, gymmet med mera. Precis som de riktigt duktiga läkarna är duktiga inom sitt specialistområde och inte på “allt”. Precis som jag inte skulle undervisa/coacha de som vill bygga biceps på gymmet men jag kan undervisa/coacha inom löpning.
Mitt tips är Urban Tribes/Running Sweden som tillsammans med PT-School erbjuder utbildningar inom Löpcoaching. Här utbildas du i träningslära/anatomi av någon som har jobbat med undervisning inom området i många år från PT-School och har alltså gedigen erfarenhet av det. Och det är också flera olika personer från Urban Tribes/Running Sweden, som sprungit i väldigt många år och en del på elitnivå, som är med och håller i utbildningen, både inom teori och praktik.

Mari · 2014/02/26 at 20:56

Tack för ett informativt svar. Kloka ord! Ska kika på den skolan :)

Jag som löpcoach « Snabba Fötter · 2012/07/18 at 10:27

[…] Löpcoach […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *